ph4_logo
   

 

   Miljodiplommiljobas.png

    

RBK.png

 svenskventilation.png

 Service-behov.jpg

 Inair-Servicebil.jpg

    Vet du hur det kan se ut i ditt ventilationssystem?                  En av Inairs servicebilar ute på uppdrag

SERVICE PÅ VENTILATIONSSYSTEM

Vi har många års erfarenhet av serviceuppdrag inom ventilation. Vi utför service och kontraktsservice på alla delar i ett ventilationssystem.

Engagemang och kvalitet är ett honnörsord på Inair, i praktiken innebär detta att du får service av din ventilation utförd på utsatt tid där vi tagit största möjliga hänsyn till dina hyresgäster så att dessa märker så lite som möjligt av vårt arbete.

En vanlig kommentar som vi är stolta över är att hyresgästerna inte märkt av vår närvaro under service arbetet. 

Vår existens bygger på att du är nöjd med det arbete vi utför.

Vi ser till helheten vid service uppdrag.

För dig som fastighetsägare innebär detta att du får service utförd där dina underhållskostnader, dina hyresgästers välbefinnande och kort responstid från oss står i fokus.

Ditt ventilationssystem kräver underhåll för att ge dig bästa möjliga drifts ekonomi på sikt. Om du är osäker på vad som krävs i form av underhåll på just ditt ventilationssystem så är du självklart välkommen att ringa oss för konsultation. Vi är experter på ventilation !

Samtidigt som vi utför service så ser vi också över ditt ventilationssystem och ger dig status och förslag på sådant som kan behöva planeras in i form av uppgraderingar för att uppnå en lägre energikostnad och driftsekonomi.

KONTAKTA OSS IDAG

Copyright Inair AB 2018, all rights reserved | Page last changed :2010-05-12