ph4_logo
   

 

   Miljodiplommiljobas.png

    

RBK.png

 svenskventilation.png

ph4_image_text

ENTREPRENAD AV VENTILATIONSSYSTEM

VI GER DIG EN HELHETSLÖSNING MED HELHETSANSVAR – TOTAL ENTREPRENAD

DU ÄR KRAVSTÄLLARE – VI UTFÖR OCH LEVERERAR DEN LÖSNING PÅ VENTILATIONSYSTEM SOM MOTSVARAR DITT BEHOV

Inair utför entreprenadtjänster där vi projekterar och bygger nya eller uppgraderar befintliga ventilationsanläggningar i alla typer av byggnader, såsom bostäder, kontor, sjukhus, skolor, industrier och liknande.

I vårt arbete tillsammans med såväl stora som små fastighetsägare är fokus att erbjuda kostnadseffektiva ventilationslösningar som erbjuder hög inomhuskomfort, låg underhållskostnad och givetvis låg energiförbrukning.

Vårt mål är att skapa bra miljöer där lösningen i ett ventilationssystem dels ger en trygghet för dig som beställare vilket bla innebär kort återbetalningstid och en lösning som skall fungera problemfritt för många år framöver men också en bra miljö för de som skall arbeta eller bo med sina barn, de vill ha hög inomhuskomfort, dvs hög luftkvalitet, låg ljudnivå.  

De som vistas i lokalerna skall självklart kunna trivas och inte ens behöva fundera på att det finns ett ventilationssystem som skapat grundförutsättningen för deras välbefinnande.

Vi utför alla typer av entreprenader inom ventilationssystem, kyla, värme, rör, el, samt styr och regler. Vi är en aktiv partner i byggprocessen och bidrar tidigt med rådgivning vid valet av systemlösningar.

Detta tjänar du som beställare dubbelt på, dels av det enkla skälet att VI VET vilka lösningar som fungerar bäst – VI ÄR PROFFS PÅ BRA LUFT, men genom att välja rätt lösning tidigt i byggprocessen kan vi även garantera att installationskostnaden kan bli mer kostnadseffektiv ju tidigare vi är delaktiga.

Vår personal har många års erfarenhet av olika typer av entreprenader och ventilationssystem och vi vet vad som krävs för att du skall få arbetet utfört med rätt kvalitet – i rätt tid.

- Vår existens bygger på att du är nöjd som kund, det är inte svårare än så !

Inair AB har för sin verksamhet upprättat ett processbaserat ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö med tillämpliga delar ur kraven kraven i ISO 9001:2008 för kvalitetsledningssystem och systematiskt arbetsmiljöarbete enligt AFS 2001:01.

Inair är miljödiplomerat enligt Svensk Miljöbas.

Välkommen att ta kontakt med oss så titta vi närmare på ditt behov av lösning
skriv-ut-3.png Här kan du ladda ner vårt datablad om Entreprenad tjänster

Copyright Inair AB 2018, all rights reserved | Page last changed :2013-10-20