ph4_logo
   

 
Hem Om Inair Våra Policys Våra Tjänster BAS-P och BAS-U Miljödiplomering Video om dålig luft Referensobjekt Nyttiga länkar Galleri Kontakt Tipsa en Kollega Login

   Miljodiplommiljobas.png

    

RBK.png

 svenskventilation.png

Energieffektivisering & energibesparing

INAIR AB grundades 1990, vi har ett brinnande intresse för ventilation och söker ständigt lösningar för bättre ventilation med stor energibesparing.

Ventilation är ett spännande område då det är viktigt för både hälsa och ekonomi. Utvecklingen går framåt i branschen och högt på agendan står olika åtgärder för energibesparing såsom byte till energibesparande direktdrivna fläktar med EC motorer samt temperatur och tryckstyrning mm, listan kan göras lång.

​Då elpriserna ständigt stiger och energikostnaderna motsvarar ca 70 % av kostnaderna för fastighetsägaren är det viktigt att se över möjligheterna till både bättre inomhusmiljö och hög energieffektivisering.

Ventilationssystemet bidrar till merparten av energikostnaderna, både direkt och indirekt, så finns det mycket som kan göras. Det attraktiva är att investeringen oftast har en mycket kort återbetalningstid.

Inair har kompetensen och erfarenheten som ger dig ventilationslösningar i kombination med rätt energieffektivisering samt, och inte minst, den trygghet och service som krävs för att din investering skall betala sig flera gånger om .

”- Hur mycket kan du spara på att investera i en ventilationslösning med hög GRAD AV energibesparing?

– Vi vet! ”

miljoepolicy.png

 

      Här kan du läsa vår miljöpolicy

Copyright Inair AB 2018, all rights reserved | Page last changed :2011-12-05